Dátum narodenia a hlavne posledné číslo o človeku vypovedá veľa! Sedmička je tajomna, jednotka cieľavedomá!

Dátum narodenia a hlavne posledné číslo o človeku vypovedá veľa! Sedmička je tajomna, jednotka cieľavedomá!

Rok, v ktorom ste sa narodili, má na vás oveľa väčší vplyv, ako si myslíte. Nie, nerozhoduje za vás, ale ak viete niečo o numerológii, tak viete, že čísla sú veľmi dôležité. To, či váš rok narodenia končí na 0 alebo 9, môže mať obrovský vplyv na vlastnosti, ktoré máte, alebo aspoň na niektoré vlastnosti, ktoré vás robia vami.

Existujú vlastnosti, ktoré sú veľmi špecifické pre určité roky narodenia. Posledná číslica vášho roku narodenia dokáže teda o vás povedať veľa. Tak schválne – sedí to na vás úplne presne? Stačí sa pozrieť na posledné číslo roku vášho narodenia a zistiť, čo v numerológii znamená.

Ak ste sa narodili v roku 1984, tak posledným číslom je číslo 4. Keď ste sa narodili v roku 1991, tak posledným číslom je 1.

Rok narodenia s posledným číslom 0

Ak je vaša posledná číslica „0", potom ste typ človeka, ktorý sa zdá byť veľmi prispôsobivý a inteligentný. Pri rozhodovaní viete byť rozvážny. Ako jednotlivec dokážete robiť všetko a pritom dokážete skryť svoju pravú povahu. Len málokto pozná vašu skutočnú stránku. Rovnako platí, že máte charizmatickú osobnosť, ktorá pôsobí intrigánsky a tiež tajomne.

Pozri aj: Má číslo domu vplyv na váš život? Podľa numerológie určite áno!

Rok narodenia s posledným číslom 1

Je poslednou číslicou v roku vášho narodenia číslo „1"? V tom prípade ste typ človeka, ktorý sa zdá byť mimoriadne súťaživý. Ste človek, ktorý rád vyhráva, a to za každú cenu. Ako jednotlivec sa zdáte byť cieľavedomý a ambiciózny a v prípade, že ide o vaše sny, ste bojovník. Na druhej strane, nie ste typ človeka, ktorý by sa čohokoľvek rýchlo vzdal, radšej bojujete do posledného dychu.

Rok narodenia s posledným číslom 2

Ak ste sa narodili v roku, ktorý končí číslicou „2", potom sa o vás hovorí, že ste jedinec, ktorý má dvojakú osobnosť. Ako človek ste niekto, kto má iný charakter pre ľudí, ktorých máte radi, a úplne iný pre tých, ktorých nemáte radi. Zdá sa, že ako osoba prísne rozlišujete ľudí vo svojom živote na tých, ktorí sú vášmu srdcu blízki a naopak, na tých, ktorých nemáte veľmi v láske.

Rok narodenia s posledným číslom 3

Sprevádza váš rok narodenia číslo „3“? Zdá sa, že ako človek vidíte život z rôznych perspektív. Máte tendenciu uzatvárať veci na základe rôznych názorov. Môže to byť buď váš názor, alebo názor niekoho iného. Pri svojich rozhodnutiach sa teda spoliehate na iných, z čoho vyplýva, že v živote potrebujete vedenie.

Rok narodenia s posledným číslom 4

Číslo „4“ vypovedá, že ste človek, ktorý si uvedomuje všetko dianie okolo seba. Rovnako ako štyri smery, ktoré sumarizujú všetky možnosti, aj o vás sa hovorí, že ste jedinec, ktorý chápe, aké sú potreby iných. Ako osoba viete, čo vás poháňa alebo čo vás brzdí.

Zaujme ťa aj: Dátum svadby - čo prezrádza a prečo je dôležité zvoliť si ten správny

Rok narodenia s posledným číslom 5

„5“ sprevádza ľudí s osobnosťou, o ktorej sa hovorí, že zahŕňa päť základných zložiek života, ktorými sú oheň, voda, zem, srdce a vzduch. To tvorí jadro existencie. Ako človek máte celú osobnosť, ktorá je schopná dosiahnuť úspech a stať sa čímkoľvek, čo si vyberiete.

Rok narodenia s posledným číslom 6

Ak ste sa narodili v roku, ktorého poslednou číslicou je číslo „6“, potom ste typ človeka, ktorý sa rád ponára do temnejšej stránky života. Ako človek máte časť osobnosti, ktorá sa vyžíva v temnote. To nie je nič zlé. Ale ako osoba máte schopnosť zničiť každého, kto ohrozuje vás alebo vašich blízkych.

Rok narodenia s posledným číslom 7

O čísle 7 sa hovorí, že je šťastným číslom. Ale ako to je v prípade dátumu narodenia? V prípade, že ten váš končí práve číslom 7, potom ste osoba, ktorá má záhadnú osobnosť. Pôsobíte šarmantne, bystro a výnimočne uhladene. Na druhej strane ste typ človeka, ktorý sa zdá byť skvelý v skrývaní tajomstiev za svoj nevinný úsmev. Nezabudnite, že ste typom tajomnej duše, o ktorej ľudia neustále hovoria.

Rok narodenia s posledným číslom 8

Ak je vaša posledná číslica „8", patríte k ľuďom, ktorí majú premyslené názory. Máte schopnosť zaoberať sa stále novými myšlienkami a nápadmi. Ako človek uprednostňujete zmysluplnú konverzáciu a radšej ste nablízku svojim blízkym ako komukoľvek inému.

Rok narodenia s posledným číslom 9

Sprevádza vás číslo „9“? Tak v tom prípade patríte k ľuďom, ktorí sú zrejme mimoriadne orientovaní na detaily. Zdá sa, že ste puntičkárski, keď robíte veci, ktoré nie sú vašou šálkou kávy. Ako človek ste perfekcionista, ktorý zrejme neustále hľadá „ideálnu vec“. Máte tendenciu smerovať k dokonalosti takmer vo všetkom, čo robíte.

Odporúčame pozrieť: Prináša číslo TRINÁSŤ nešťastie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Sivová 17.02.23 08:29

MS
karma
100.00

Na mňa to s tou dvojkou presne sedí.

  • 0
Odpovedať

Martina Varhaníková 17.02.23 10:17

karma
110.00

Hej..som 76 a temno ma od mlada fascinovalo a priťahovalo ..svet duchov, mágia, ale cítila som rešpekt a vplyv svetla pomáhať a hladať hlbšiú pravdu a poznanie. :o)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní