Módne tenisky pre celú rodinu

Módne tenisky pre celú rodinu

Tenisky sú už nadobro v šatníkoch dospelých aj juniorov. Kedysi sa spájali s tréningovou obuvou – teraz sú však kľúčovým doplnkom outfitu na každý deň. 

Najväčšia výhoda tenisiek? Rôzne dostupné varianty. Vďaka nim môžete do svojho šatníka zaradiť klasický evergreen, aj ten najhorúcejší model. Chcete vedieť, ktorým modelom sa oplatí pri nákupe venovať pozornosť? Pokračujte v čítaní!

Top tenisky pre dospelých a juniorov

Začnite hľadať tenisky s najznámejšími modelmi. Cennou radou pri hľadaní bude dĺžka danej línie, ktorá dosť veľa hovorí o jej obľúbenosti. Rozmanitosť veľkostí a farebných variantov kolekcie znamená, že aj v rámci nej si vyberiete model pre každého člena rodiny. 

Značky ako adidas, Nike, New Balance a Fila sú už roky na čele uznávaných výrobcov lifestylovej obuvi. Dnes sa zameriame na najrozsiahlejšie série týchto značiek – pre mladších i starších.

Zaujme ťa aj: Ľanová košeľa je na leto must-have kúskom: TOP inšpirácie, ako ju nosiť a kombinovať

detské tenisky

Zdroj: JD Sports

Stavte na klasiku!

Jednoduchosť sa osvedčí najlepšie, bez ohľadu na prevládajúce trendy. Tento princíp platí najmä pre modely označované ako ikony. Medzi pánske a dámske tenisky patria rozpoznateľné podľa klasického profilu modely zo série adidas Forum.

Ich masívny tvar dokonale kontrastuje so širokými nohavicami, ktoré sú módne v posledných sezónach – no rovnako dobre vyzerajú aj v kombinácii s teplákovými nohavicami. Niektoré modely radu Forum sa zapínajú aj na suchý zips. Tento malý detail okorení vzhľad, ak váš štýl čerpá inšpiráciu z streetstylu.

tenisky na platforme

Zdroj: JD Sports

Hľadáte športovú klasiku? Stavte na tenisky Nike Air Force 1. Ich nadčasový vzhľad sa hodí nielen v pánskych a dámskych štylizáciách, ale aj v každodennom outfite mladej sneakerheadky. Táto možnosť je určená pre minimalistov, takže ak chcete, aby vybrané topánky zdobil aj decentný farebný akcent, AF 1 je model pre vás.

Tenisky adidas Superstar sú v posledných mesiacoch na výslní aj v móde. Nič neobvyklé! Zvršok zdobený trojitým lúčom a charakteristická špička s perforáciou vyzerá bezchybne v každom outfite. Ide o perfektné dámske a pánske tenisky pre ľudí, ktorí sa vyhýbajú oversized modelom a uprednostňujú štíhlejšie tenisky.

Neprehliadni: TOP 3 farby oblečenia, ktoré nosiť počas leta, keď sa veľa potíš. Ideálne pre ženy i mužov!

Nike Air Force 1

Zdroj: JD Sports

Inšpirujte sa trendmi

Len s klasikou sa nedá žiť! Ak sú tenisky vo vašom šatníku už dlho, určite máte univerzálny pár, ktorý skombinujete so všetkým. Medzi najobľúbenejšie návrhy značky patria farebné tenisky, ako napríklad New Balance 327.

Tento aerodynamický bežecký model vás prekvapí konštrukciou podrážky a výrazným dezénom s aplikáciami – od päty až po prsty. Táto séria obsahuje modely pre dospelých a tenisky pre deti, ktoré sa ukážu ako mimoriadne pohodlná voľba na každodenné nosenie.

tenisky New Balance

Zdroj: JD Sports

Hráte sa s formou namiesto farby? Móda na nadrozmerné „ugly shoes“ priamo z 90. rokov neutícha a celkom sa jej darí – čo potvrdzuje aj obľúbenosť modelu Fila Disruptor. Tenisky sú umiestnené na hrubej podrážke s výrazným dizajnom, ktorý sa hodí k širokým nohaviciam a rôznym štýlom džínsov.

Ďalším z avantgardných návrhov je tiež adidas Ozweego. Tento model má bližšie k štandardným teniskám – rozhodne sa však odlišuje profilom zvršku a futuristickými detailmi.

Vyhľadajte modely uvedené v tomto texte v ponuke JD Sports. Nájdite si pár nových tenisiek a využite bezplatné doručenie pri objednávke v hodnote 50 eur. Presvedčte sa!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Sivová 28.07.23 10:26

MS
karma
100.00

Tenisky sa dajú obuť teraz už aj k letným šatám. Vyzerajú super a hlavne sú aj pohodlné.

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 30.07.23 15:02

MM
karma
100.00

Bez tenisiek si už ani život neviem predstaviť, jednoducho bez tenisiek ani krok...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní