Košice majú ďalšie NAJ na Slovensku - Nevesty, máte sa načo tešiť!

Košice majú ďalšie NAJ na Slovensku - Nevesty, máte sa načo tešiť!

Keď prechádzate mestami Slovenska, každé jedno vám ponúkne niečo jedinečné a nezabudnuteľné. Nad Bratislavou sa vypína futuristické UFO s nádherným výhľadom na panorámu mesta.

Banská Bystrica Vás očarí svojím historickým námestím a hradom, ktoré dýcha príbehmi z minulých storočí. V Komárne zase nájdete Nádvorie Európy, kde sa symbolicky v podobe budov stretáva celá Európa.

Odporúčame tiež:  Značkové obleky, ktoré si môžete kúpiť v Košiciach

Nový klenot Košíc

Košice sú mestom, ktoré sa vždy pýšilo svojou kultúrou a architektúrou. A práve získalo do svojho repertoáru nový skvost. V srdci mesta sa otvára nová kapitola v oblasti módy – salón MONI.

MONI Košice je svadobný a spoločenský salón, ktorý je priam určený, aby sa stal niečím rovnako ikonickým ako sú historické pamiatky. MONI svojím vznikom vytvorilo nový štandard v oblasti svadobnej módy a spoločenského oblečenia.

MONO a MONI - Módne spojenie, aké inde nenájdete

MONO, obľúbený pánsky obchod, ktorý sa už etabloval ako prvá voľba pre módnych znalcov sa teraz rozširuje a pridáva časť určenú výhradne pre dámy - MONI. Košice takto získali obchod, ktorý prekračuje hranice bežného očakávania v oblasti módy.

Pretože MONI Košice je nielen svadobný salón, ale zároveň aj obchod so spoločenskou a business módou pre dámy.

salón MONI

Zdroj: MONI Košice

MONI spolu s pánskym obchodom MONO vytvára jedinečný a dokonalý tandem, ktorý dáva podstatu slovu "luxus". Toto spojenie vám predstavuje najnovšie trendy a stanovuje nové normy pre vkus a eleganciu.

Pôsobivá ponuka MONI

Čo všetko teda môžete nájsť v salóne MONI?

• Rôznorodosť:

Až 9 renomovaných svadobných značiek, z ktorých niektoré nájdete iba v MONI, k tomu 4 značky spoločenských šiat a až 7 businessových značiek! Je takmer nemožné odísť z MONI bez ideálneho odevu na vašu príležitosť.

nakupovanie

Zdroj: canva.com

• Predajná plocha:

MONI Košice sa môže pochváliť najväčšou dvojpodlažnou predajnou plochou na Slovensku, až 1200m², ktorá je venovaná tomu najlepšiemu zo sveta svadobných, spoločenských šiat a business kolekciami pre dámy.

• Výber:

S viac ako 500 modelmi tých najkrajších svadobných šiat len od tých najlepších značiek pod jednou strechou sa toto miesto stalo nevyhnutnosťou pre každú nevestu.

• Renomovaní výrobcovia:

Zvučné mená ako San Patrick, White one, Ladybird, Amelié Bridal, alebo Bianco Evento? Áno! V salóne MONI nájdete najviac renomovaných výrobcov svadobných a spoločenských šiat na jednom mieste.

• Vlastné parkovisko:

Výhodou MONI je aj vlastné parkovisko s priamym prístupom do predajne. Váš ideálny nákup začne ešte pred vstupom do predajne.

• Relax zóna:

Užite si relax počas nákupov v relax zóne s vlastným barom, kde máte k dispozícii neobmedzenú ponuku vody, kávy a pochutín na spríjemnenie vášho nákupu.• 

• Veľké kabínky:

Až 8 kabínok s naozaj impozantnou rozlohou 25m² pre skúšanie vašich vybraných modelov šiat vám zaručí pohodlie, čím sa váš zážitok z nákupu stane ešte viac nezabudnuteľnejší.

Pozri aj: Chystáte sa na svadbu? Veľký prehľad, kde na východe sa oplatí nakupovať.

• Úpravy na mieru:

Výnimočná je aj možnosť úprav šiat na mieru a dokonca aj na počkanie v ich vlastnej krajčírskej dielni obchodu. A vaše vybrané šaty vám dokonale sadnú!

MONI Košice – dokonalé miesto na váš nákup

Niet pochýb o tom, že Košice získali jedno nové "NAJ". MONI Košice je skutočným klenotom mesta, a stojí za to, aby ste ho navštívili.

Ak plánujete svadbu a túžite po svadobných šatách, ktoré z vás spravia princeznú, potrebujete spoločenské šaty, v ktorých oslníte na každom podujatí, alebo hľadáte nový outfit do práce, v ktorom odzbrojíte každého svojím sebavedomím, práve MONI je miesto, kde sa všetky tieto vaše sny stanú skutočnosťou.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní