NIVEA Cellular Luminous630: Expert na všetky typy pigmentových škvŕn

NIVEA Cellular Luminous630: Expert na všetky typy pigmentových škvŕn

Pigmentové škvrny patria k nedokonalostiam pleti, ktoré trápia mužov i ženy v každom veku. Vinníkom nevzhľadných tmavých fliačkov je nerovnováha melanínu v pokožke, za ktorou stojí najčastejšie slnečné žiarenie alebo hormonálna nerovnováha - napríklad v tehotenstve alebo počas menopauzy.

Medzi ďalšie príčiny patria tmavé škvrny po akné, popáleniach či iných poraneniach kože, ale môžu vzniknúť i po užívaní niektorých liekov či ako dôsledok kožných ochorení. Pôsobením vhodných produktov je možné ich nielen odstrániť, ale zároveň predísť aj ich vzniku. Riešenie ponúka značka NIVEA v podobe trojice sér Cellular Luminous630.

NIVEA uviedla prvé sérum proti pigmentovým škvrnám s patentovanou zložkou LUMINOUS630® už v roku 2020. Teraz prichádza s rozšíreným radom sér proti škvrnám LUMINOUS630®, ktorý sa zameriava na hlavné príčiny vzniku pigmentových škvŕn. Vďaka tomu, že pracuje na bunkovej úrovni, je skutočne účinný a prináša prvé viditeľné výsledky už za dva týždne.

Značka NIVEA teraz ponúka ucelený rad produktov, ktoré riešia problematiku pigmentových škvŕn podľa príčiny ich vzniku. Sú vaše pigmentové škvrny dôsledkom slnečného žiarenia či hormonálnej nerovnováhy v tehotenstve? Alebo ide už o starecké škvrny spôsobené vekom? Alebo sú dôsledkom akné či iných poranení pokožky? Zvoľte si sérum z radu LUMINOUS630®, ktoré vyhovuje práve vám. Portfólio dopĺňa i sérum určené špeciálne pre starostlivosť o mužskú pleť.

Omladzujúce sérum proti pigmentovým škvrnám CELLULAR LUMINOUS630®

Toto nové sérum kombinuje účinky osvedčenej patentovanej zložky LUMINOUS630® proti pigmentovým škvrnám s odbornými znalosťami značky NIVEA v oblasti anti-age. 
 
Okrem zložky LUMINOUS630®, ktorá redukuje a zosvetľuje tmavé škvrny a zabraňuje vzniku nových, obsahuje toto sérum i ďalšie účinné látky. Ide o kyselinu hyalurónovú, ktorá zaisťuje pokožke hydratáciu, a kolagénový booster*, ktorý zvyšuje produkcii kolagénu v pleti. Tým pomáha posilniť štruktúru pokožky, spevňuje ju a vypĺňa hlboké vrásky, a to už za 7 dní.
 
Sérum redukuje škvrny vytvorené počas desiatich rokov s tým, že prvé výsledky sú viditeľné už po dvoch týždňoch používania. 97 % žien potvrdzuje zlepšenie vzhľadu pigmentových škvŕn po 12 týždňoch používania. NIVEA Omladzujúce sérum proti pigmentovým škvrnám CELLULAR LUMINOUS630®, 30 ml, 28,99 € pre viditeľne posilnenú, mladistvo vyzerajúcu a žiarivú pleť.
 
*prírodné sójové výťažky
Omladzujúce sérum proti pigmentovým škvrnám

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Sérum proti tmavým škvrnám po akné CELLULAR LUMINOUS630®

Ľahké gélové sérum bolo vyvinuté pre potreby mastnej a zmiešanej pleti so sklonom k nedokonalostiam. Obsahuje patentovanú látku LUMINOUS630®, ktorá pôsobí na bunkovej úrovni a redukuje a zosvetľuje tmavé škvrny po akné.

Kyselina salicylová známa pre svoje exfoliačné vlastnosti jemne odstraňuje nedokonalosti pleti a kyselina hyalurónová pleť hydratuje. Extrakt zo zeleného čaju prispieva k redukcii mazu produkovaného pokožkou.

Sérum vďaka svojmu zloženiu nielen viditeľne redukuje tmavé škvrny, ale tiež pleť vyhladzuje, zjemňuje a zmatňuje. NIVEA Sérum proti tmavým škvrnám po akné CELLULAR LUMINOUS630®, 30 ml, 28,99 € pre viditeľne zjednotenú, jemnú a rozjasnenú pleť.

Pozri aj: TEST: Vypĺňajúce hyalurónové sérum Cellular Expert Filler a Expertná starostlivosť pre vyplnenie vrások Q10

Sérum proti tmavým škvrnám po akné

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Sérum proti pigmentovým škvrnám CELLULAR LUMINOUS630®

S patentovanou látkou LUMINOUS630® vyrovnáva produkciu melanínu, ktorá stojí za vznikom pigmentových škvŕn spôsobených slnečným žiarením a hormonálnou nerovnováhou v tehotenstve.

Už za dva týždne používania viditeľne redukuje už vzniknuté škvrny a zabraňuje vzniku nových. Po 12 týždňoch potom budú škvrny až o 71 %** svetlejšie. NIVEA Sérum proti pigmentovým škvrnám Cellular Luminous630, 30 ml, 26,19 € pre zjednotenú, rozjasnenú a žiarivú pleť.

**Výsledky na základe štúdie s 34 ženami, redukcia intenzity pigmentových škvŕn po 12 týždňoch, sebahodnotenie na 10-stupňovej škále, 2018.

Sérum proti pigmentovým škvrnám

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

NIVEA MEN Posilňujúce sérum 2v1

Tento produkt bol vytvorený špeciálne pre potreby mužskej pokožky. Obsahuje kombináciu patentovanej látky LUMINOUS630® a kyseliny hyalurónovej. Viditeľne redukuje tmavé a starecké škvrny. Ponúka mužom to najlepšie v starostlivosti o pleť proti starnutiu a zanecháva ich pleť viditeľne mladšiu.

Zloženie je ultraľahké, rýchlo sa vstrebáva, nelepí sa a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej pleti. Účinnosť tohto séra potvrdilo 97 % mužov, ktorí ho testovali. NIVEA MEN Posilňujúce sérum 2v1, 30 ml, 26,19 € účinne zmenšuje veľkosť tmavých škvŕn a redukuje hlboké vrásky.

NIVEA MEN Posilňujúce sérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

- Anketa

BOJUJETE AJ VY PROTI NEDOKONALOSTIAM, AKO SÚ PIGMENTOVÉ ŠKVRNY?

Odpovedalo 36 ľudí  

Áno, už som vyskúšala všetko možné aj nemožné
61%
Nie, nemám žiadnu pigmentovú škvrnu na tele
17%
Nejaké tie pigmentové škvrny mám, ale netrápia ma
22%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 10.09.23 06:20

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé portfólio i sérum určené špeciálne pre starostlivosť o mužskú pleť.

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 10.09.23 06:59

karma
108.00

Treba vyskusat,nivea urcite nesklame

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 10.09.23 16:49

MM
karma
100.00

určite stojí za vyskúšanie

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní