Bláznivá mystery komédia prichádza v pokračovaní, ktoré si nesmiete nechať ujsť.

Bláznivá mystery komédia prichádza v pokračovaní, ktoré si nesmiete nechať ujsť.

Ak ste fanúšikom trilerov, čierneho humoru, dynamického deja a šarmantnej hlavnej hrdinky, ktorá sa často dostáva do bizarných situácií, táto knižná séria je priamo pre vás.

Prvý diel - Nájomná vrahyňa na materskej

V prvom diele Nájomná vrahyňa na materskej sa dočítate, že väčšina matiek je každé ráno pripravená niekoho zabiť už o osem tridsať. Slobodná matka a spisovateľka Finlay práve pracuje na knihe, ktorú sľúbila odovzdať svojej literárnej agentke, aj keď ešte nie je hotová. Plány jej marí bývalý manžel, ktorý vyhodil ich opatrovateľku bez toho, aby ju na to upozornil, a ráno musela poslať svoju štvorročnú dcéru do škôlky s vlasmi oblepenými lepiacou páskou.

Odporúčame aj:  Srdce neoklameš: Dovolenkový príbeh lásky, priateľstva, zlomeného srdca a druhých šancí

Nájomná vrahyňa na materskej

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Keď niekto počas obeda začuje Finlay diskutovať o zápletke svojho nového románu so svojou agentkou, pomýlia si ju s nájomnou vrahyňou a Finlay neúmyselne prijíma ponuku zbaviť sa problémového manžela obete, aby si zarobila peniaze a splatila tak všetky potrebné účty, ktoré sa jej už kopia pri predných dverách... no čoskoro zistí, že spáchanie zločinu je v skutočnom živote oveľa ťažšie než vo fiktívnom svete.

Vždy, keď si myslíte, že to už nemôže byť absurdnejšie, autorka vytiahne ďalší šokujúci zvrat v hektickom živote Finlay Donovanovej. Napínavý epilóg spôsobil netrpezlivé očakávanie druhej časti.

2 diel - Nájomná vrahyňa na love

Nájomná vrahyňa na love prináša opäť dynamický dej, šokujúce zápletky, množstvo vtipných hlášok a bizarné momenty, do ktorých sa Finlay chtiac či nechtiac dostáva. Finlay sa znova snaží dokončiť svoj ďalší román a udržať sa nad vodou ako slobodná matka dvoch detí. Po boku má spoľahlivú opatrovateľku svojich detí a dôverníčku Vero a jediné mŕtve telo, o ktoré sa v poslednom čase musela postarať, je telo zlatej rybky jej dcéry.

Nájomná vrahyňa na love

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Problém nastáva, keď Finlay zistí, že niekto chce, aby jej bývalý manžel Steven zmizol. Natrvalo. Nech je Steven akýkoľvek, je dobrý otec, no jeho záchrana ju vrhne priamo do náručia vrahov maskujúcich sa za na pohľad nevinné matky s deťmi a Finlay sa zapletie s ruskou mafiou o niečo viac, ako by si želala.

Začítajte sa do ďalšej zábavnej romantickej mystery komédie, v ktorej sa Finlay a jej pomocníčka Vero dostávajú do zamotaných situácií a zároveň spôsobujú chaos.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní