Mikina ako základ štýlového zimného outfitu

Mikina ako základ štýlového zimného outfitu

Dámska mikina už dávno nie je len súčasťou športového šatníka. Práve naopak, jej všestrannosť vám umožní vytvoriť si športový, ale aj športovo-elegantný outfit. Ako na to? Prezradíme vám niekoľko tipov na zimné outfity, v ktorých si mikina zahrá hlavnú rolu.

Mikina je univerzálnym kúskom šatníka, s ktorým dokážete vyčarovať zaujímavé outfity na každý deň. Ukážeme vám, ako ju vynosiť do práce, na neformálne stretnutie s priateľmi či počas voľného času, keď sa chcete cítiť pohodlne a zároveň trendy.

Odporúčame: Black and white v móde: Tento trend si jednoducho zamiluješ!

Vyberte si zo širokej škály farebných odtieňov, vzorov, materiálov, aplikácií. Na stránke https://modivo.sk/c/zeny/oblecenie/mikiny-a-flisove-bundy/mikiny nájdete pestrú ponuku mikín so zapínaním, bez zapínania, s golierom či s kapucňou

Rozhodnúť sa môžete, či dáte prednosť klasickej dĺžke, predĺženým modelom alebo tzv. crop dĺžke do pása. Vyniknúť v mikinovom outfite nie je ťažké, inšpirujte sa nasledujúcimi tipmi.

Tradičná kombinácia, ktorá nikdy nesklame

Mikina a džínsy je klasika, ktorou nič nepokazíte. Stačí sa vyhrať s doplnkami a svoj outfit povýšite o level vyššie. Doplňte ho elegantnými hodinkami, vhodne zvolenými šperkami, kvalitnou koženou kabelkou, opaskom, veľkým šálom či šatkou a samozrejme teplým zimným kabátom. Bude to vyzerať vkusne a štýlovo.

Tip: Ak kombinujete džínsy s mikinou, nezabúdajte na to, že pokiaľ máte džínsy užšieho strihu, môžete si k nim zvoliť aj oversize mikinu. V prípade, že dáte prednosť džínsom so širším strihom, potom je lepšie siahnuť po mikine v primeranej veľkosti vašej postavy. Dôležité je zachovať istú proporcionalitu.

Odporúčame: Rozlúčte sa s džínsami a stavte na nový trend roku 2024 - biele midi sukne

tradičná kombinácia rifle a mikina

Zdroj: Envato Elements

Elegantný outfit s mikinou

Ak sa vám páči športová elegancia, tak dvojica mikina a elegantné nohavice je ako stvorená pre vás. Tento outfit sa hodí do práce alebo na neformálne stretnutie. Budete sa v ňom cítiť nielen pohodlne, ale aj elegantne zároveň. Nezabudnite na šperky. Pridajte výraznejší náhrdelník alebo náramok.

Ak máte mikinu bez vzoru a nápisu, vyskúšajte ozdobiť ju brošňou. Mikinu klasického strihu s okrúhlym výstrihom môžete ozvláštniť falošným golierom. Vznikne vám nielen zaujímavý módny kúsok, ale aj celý outfit. Nech vás neodradí, že vrchný diel oblečenia máte športovejší. Pokojne si zvoľte obuv na opätkoch. Aj vďaka nej zažiarite v športovo-elegantnom outfite.

Tip: Elegantný outfit vytvoríte pridaním klasickej bielej košele, ktorú si oblečiete pod mikinu. Pri zimných outfitoch je vrstvenie dôležité, a takýmto spôsobom vám vznikne štýlový outfit z viacerých vrstiev s použitím mikiny. Široká ponuka dámskych vetroviek vám zaručí, že vrstvenie pri mikinovom outfite doladíte do posledného detailu.

Vyskúšajte:  TOP make-up a beauty trendy na rok 2024 – ktorý nový trend uchváti teba?

ako kombinovať mikinu a sukňu

Zdroj: pinterest.com

Pre milovníčky sukní a šiat

Bez ohľadu na dĺžku, či už máte radi mini, midi alebo maxi, sukňa v kombinácii s mikinou je skvelou voľbou. Pri zimných outfitoch máte na výber z rôznych materiálov - vlnené, džínsové, kožené sukne, ale aj nedávny hit sezóny - saténové sukne.

Ak chcete takýto elegantný kúsok vynosiť aj počas bežného dňa, oblečte si k nemu mikinu. Pôsobí to elegantne a zároveň veľmi žensky. Dôležité je zbytočne to neprekombinovať, vybrať si mikinu, ktorá bude farebne ladiť so sukňou a ideálne sukňu doplní. Ak uvažujete nad farebnou variantou, siahnite po farbe roka 2024 – broskyňový odtieň Peach Fuzzy. Nielenže vás rozžiari, ale aj zahreje počas chladných mrazivých dní.

V zimnom šatníku nesmú chýbať ani úpletové šaty. Úpletový materiál je príjemný na telo a hrejivý. V takomto prípade mikina nemusí byť úplne hrejivým kúskom, skôr sa zamerajte na štruktúru materiálu, z ktorého je vyrobená, aby ladila s úpletom. Móda je hravá, preto sa nebojte experimentovať a vyskúšajte skombinovať úpletové šaty s crop top mikinou. Ak máte voľnejší strih, pomôžte si opaskom a zvýraznite tak svoj pás.

Zdroj úvodnej fotky: Envato Elements


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní