Cestovateľský horoskop 2024: Ktoré krajiny by ste mali navštíviť podľa svojho znamenia?

Cestovateľský horoskop 2024: Ktoré krajiny by ste mali navštíviť podľa svojho znamenia?
  • 30.01.2024
  • Naomi Maduro

Nový rok prináša nekonečné dobrodružstvá a objavovanie nových destinácií po celom svete. Pre tých z vás, ktorí sú nadšení cestovaním a astrológiou, môže byť zaujímavé spojiť tieto dve vášne dohromady. Ponúkame vám prehľad o tom, ktoré krajiny a destinácie budú práve pre vaše astrologické znamenie najvhodnejšie.

Do roku 2024 vstupujeme s Jupiterom v Býkovi, vďaka čomu je prvá polovica roka ideálna na cestovanie a turizmus. 25. mája vstupuje Jupiter do Blížencov a začína etapa učenia a zvedavosti.

Každé znamenie má svoje vlastné charakteristiky a preferencie, ktoré ovplyvňujú konečné destinácie. Pokiaľ plánujete dovolenku a váhate kam vyraziť, tento článok vám určite poskytne inšpiráciu a vodítko pre vaše cestovateľské plány. 

Prečítaj aj: Únik zo zimy. Najlepšia exotická dovolenka čaká v týchto 6 destináciách

Cestovateľský horoskop 2024 pre jednotlivé znamenia:

Ste vášnivým dobrodruhom, milovníkom luxusu alebo hľadáte kľudné miesto pre meditáciu a relaxáciu? Pripravte sa na cestu snov a objavte krásy tohto sveta, ktorý má pre vás v roku 2024 výnimočné miesta. 

♈ BARAN (21.03. – 20.04.) - Dublin, Írsko 

Pre dobrodružných a odvážnych Baranov ponúka práve mesto Dublin v Írsku dokonalý mix histórie, kultúry a energie. Ich ducha poteší bohaté dedičstvo, luxusné reštaurácie a pamiatky tohto mesta.

Stojí za to prečítať: Najúžasnejšie pláže na Sardínii, ktoré ti vyrazia dych!

♉ BÝK (21.04. – 21.05.) - Neapol, Taliansko 

Býci sú známi svojou láskou a apetitom k luxusu a pohodliu. V pôvabnom talianskom Neapole to určite nájdu. Naplno vychutnajte famóznu taliansku kuchyňu, vyhrejte sa na slniečku a prejdite sa pôvabnými historickými uličkami. No a pokiaľ sa do talianska vyberiete autom, tak nezabudnite ani na havarijné poistenie, veď veľmi dobrie vieme ako jazdia taliani. Istota je istota, ako sa hovorí.

Odporúčame: TOP 5 európskych destinácií, kde je leto aj v zime

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.) - Antananarivo, Madagaskar

Unikátny šarm tohto miesta pritiahne zvedavých Blížencov. Rozmanitý ostrov, ktorý ponúka jedinečnú krajinu plnú exotických zvieratiek si zamilujete. Skvelá možnosť pre dobrodruhov, ktorý sa chcú ponoriť do nezvyčajnej kultúry. 

Vyberte sa do: 5 najkrajších pláží na Korzike, ktoré sú snom každého dovolenkára

♋ RAK (22.06. – 22.07.) - Curaçao

Pre starostlivého a sentimentálneho Raka ponúka práve tento ostrov s názvom Curaçao pokojný a príjemný únik od zhonu každodenného života. Tyrkysové vody, pastelovo sfarbená architektúra, hudba a úsmevy ľudí na vôkol vás. Tento malebný karibský klenot ponúka dokonalé prostredie pre relaxáciu a omladenie.

Tip pre vás: Rok 2024 bude rokom Dreveného DRAKA: TOTO NÁM PRINESIE!

♌ LEV (23.07. – 23.08.) - Accra, Ghana

Levi sú veľmi dobre známy svojou vášňou, túžbou po dobrodružstve a charizmou. Toto určite zažijú v rušnom centre mesta Accra. Bohatá kultúra, historické pamiatky, rušné trhy a vrúcna pohostinnosť Levom doslova ulahodí. S týmto mestom majú Levi určite spoločné sebavedomie, štedrosť a odvahu. 

Inšpirujte sa: Najdrahšie Airbnb ubytovania sveta

♍ PANNA (24.08. – 23.09.) - Quebec City, Kanada

Pre praktické Panny, ktoré sú usporiadané a detailne orientované ponúka mesto Quebec historické a čarovné uličky. Úžasný gastro zážitok, európska architektúra je pre nich doslova skvelým únikom. 

Odporúčame prečítať aj: Najčarovnejšie pláže na Tenerife

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.) - Paríž, Francúzsko

Láska ku rovnováhe a balancu je pre Váhy typická. Tú nájdu práve v romantickej francúzskej metropole - Paríži. Od umenia cez módu, jedlo až po prenádhernú architektúru. Paríž vám ponúka symfóniu elegancie, ktorá s vami perfektne rezonuje. 

Tip pre vás: Neodolateľná ponuka! Tieto európske miesta ti zaplatia za presťahovanie

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.) - Guatemala

Intenzívny Škorpión s duchom dobrodruha bude priam očarený mystickou atmosférou Guatemaly. Staroveké ruiny, bujná zelená džungľa, rušné trhy. Usmievaví ľudia plní dobrej nálady odrážajú tú potrebnú hĺbku a vášeň. Presne toto Škorpión potrebuje. 

Bude vás zaujímať: Veľký horoskop lásky na rok 2024 pre všetky znamenia

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.) - Lima, Peru 

Lima je vstupná brána pre slobodomyseľných Strelcov, ktorý milujú nové veci a dobrodružstvá. Objavovanie tejto rozmanitej krajiny plnej starovekej histórie je tou správnou destináciou práve pre toto znamenie. Lima je mesto, ktoré dodá Strelcom potrebnú energiu. Užijú si naplno rušný denný aj nočný život a nové výzvy.

Odporúčame: Najmysterióznejšie miesta na svete: Budeš mať zimomriavky!

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.) - Srí Lanka

Kozorožci je čas vybrať sa na čarovnú Srí Lanka. Svoj vnútorný pokoj budete môcť vybalancovať práve skúmaním starovekých chrámov, takmer nedotknutých pláží a sviežich čajových plantáži. Tieto charakteristiky Srí Lanky odrážajú cieľavedomú povahu Kozorožcov.

Prečítaj: Zažite exotiku na Srí Lanke

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.) - Austin, Texas, USA

Pre progresívnych Vodnárov ponúka mesto Austin bohatú zmes hudby, umenia a inovácie. Jedinečné a rozmanité atrakcie, jedinečná kultúra a silná energia Austinu charakterizuje pokrokové znamenie Vodnár. 

Prečítaj aj: Najbezpečnejšie európske mestá

♓ RYBY (20.02. – 20.03.) -  Thajsko

Ryby sú spojené s vodným prvkom a hľadajú duchovný rast. Prekrásne Thajsko ponúka práve vám dostatočný relax a čas na meditáciu a poznanie samého seba. Množstvo výletov na miestne ostrovy, osobný kontakt s domácimi zvieratkami vám naplnia vašu dušu šťastím. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní