Preukážte vďaku svojmu zamestnancovi kreatívnym spôsobom: Stieracou mapou sveta nepohrdne žiaden dobrodruh

Preukážte vďaku svojmu zamestnancovi kreatívnym spôsobom: Stieracou mapou sveta nepohrdne žiaden dobrodruh

Každý z nás má vo svojom okolí minimálne jedného vášnivého cestovateľa. Môže to byť brat, kamarát, no aj zamestnanec. Títo ľudia navštívili mnohé miesta a videli mnoho vecí. A práve preto môže byť náročné osloviť ich unikátnym darčekom.

Ak je cestovateľom napríklad váš zamestnanec, ktorému chcete prejaviť vďaku prostredníctvom darčeka, ktorý mu vyrazí dych, čítajte ďalej. Darčeky v podobe reklamných predmetov, ako sú šálky alebo firemné kalendáre už totiž dávno nie sú trendy a stávajú sa z nich obyčajné lapače prachu.

Pozri aj:  Najkrajšie jesenné výlety po Slovensku, ktorých návšteva ťa nebude stáť ani cent!

Vymeňte reklamné perá za niečo kreatívnejšie

Hoci si z každej cesty váš zamestnanec-cestovateľ donesie zrejme hromadu spomienok a aj nejakých vecných spomienok, určite ocení kúsok, ktorý mu jeho všetky cesty bude pripomínať v jednom momente.

Stieracia mapa sveta: uchováva spomienky na výlety a inšpiruje k ďalším

Upriamte svoju pozornosť na stieraciu mapu sveta, ktorá je viac než len obyčajným dekoračným predmetom. Táto mapa sveta mu totiž bude denne pripomínať jeho dobrodružstvá. Stačí, že si na nej bude stierať miesta, ktoré navštívil. Táto milá aktivita mu ihneď v hlave rozvíru prúd spomienok.

Mapy sveta tohto druhu majú jedinečnú vlastnosť. Ich povrch je pokrytý špeciálnou vrstvou, ktorá pripomína žreb.

Keď sa cestovateľ vráti domov z výletu, jednoducho túto oblasť zotrie, čím krajinu v podstate vyfarbí. Ide o proces, ktorý vytvára pocit odmeny a naplnenia, keď vidí, ako sa svet na kuse papiera rozvíja pod jeho rukami.

Odporúčame:  Navštív modré zóny - poznáme ich 9 tipov na dhovekosť! 

Stieracia mapa sveta

Zdroj: Mpromotion.sk

Stieracia mapa nie je len spomienkou na predošlé cesty, ale aj inšpiráciou pre tie nadchádzajúce. Pri pohľade na ňu si totiž cestovateľ uvedomí, koľko miest ešte musí preskúmať. Ide o motiváciu začať plánovať ďalšiu cestu, takže túto mapu sveta možno označiť za „bucket list” na stene, ktorý ho podnecuje k novým dobrodružstvám.

Stieracie mapy sveta sú darčekom, ktorý spája zábavu, vzdelanie a inšpiráciu. Sú dokonalým spôsobom, ako prezentovať cestovateľský svet a obdarovanému dodať motiváciu precestovať čo najviac krajín sveta.

Ak teda hľadáte originálny darček pre svojho zamestnanca, ktorý trávi viac času v lietadle ako na pevnine, vaše hľadanie skončilo.

Mali by ste mu však zakázať zavesiť si mapu v kancelárii. Ihneď sa totiž prestane sústrediť na svoju prácu a začne snívať o nových dovolenkách a dobrodružstvách.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní